Tern presenteert weerbestendige Storm Box en Storm Shield

Tern heeft een nieuw modulair accessoire-systeem geïntroduceerd voor het weerbestendig vervoeren van kinderen en bagage op de recent geïntroduceerde versie van de compacte E-cargobike GSD.

Rijervaring passagiers prettiger maken
Het systeem omvat twee nieuwe elementen – de Storm Box en de Storm Shield – naast de recent geïntroduceerde Sidekick Wide Decks en het Clubhouse+-zitje. Samen vormen deze vier componenten het Clubhouse Fort: een weerbestendige oplossing voor het vervoeren van kleine passagiers op de bagagedrager van de GSD. “Als we meer mensen willen overtuigen om te gaan fietsen, dan moeten we de rijervaring vooral voor de passagiers nog comfortabeler maken,” aldus Tern Team Captain Joshua Hon bij de presentatie. “Daarom hebben we een systeemoplossing gecreëerd waarbij kinderen (als passagiers) bij elk weertype warm en droog blijven.”

Bagagetransport
De Storm Box is ook geschikt voor bagagetransport omdat hij gemaakt is van een robuust, waterdicht materiaal dat elastisch rondom het Clubhouse+-zitje past. Op die manier kan de bagagedrager van de GSD tot een ruime transportbox worden omgebouwd met een laadvolume van 160 Liter.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0