‘Thule heeft voor alles een oplossing’

“Wij willen mensen aan het fietsen brengen én houden”, zegt Robert Konijn van Cycling Centre in Hoorn. De winkel werkt nu twee jaar samen met Thule. “De fietsendragers van Thule dragen daaraan bij door voor elke vervoerssituatie een oplossing te bieden. Of de consument nu een set fietsen of enkel losse wielen vervoert: er is altijd een passende dak- of fietsendrager.”

Voor een product van Thule willen klanten best wat meer betalen, ondervindt Konijn. “De consument kiest steeds meer voor kwaliteit. Bovendien communiceert Thule haar prijzen heel helder in de Thule koopgids, die ook voor consumenten toegankelijk is. Mensen kunnen daar precies uitzoeken welk product ze nodig hebben en zien hier direct een prijs bij staan. Wij hanteren deze prijzen ook in de winkel. Het voordeel is dat de klant bij ons dezelfde prijs ziet als online; we verliezen hem niet aan een web-aanbieder.”

Waar Thule volgens Konijn in uitblinkt, is de degelijkheid van de producten. “Innovatie heeft Thule gebracht tot waar ze nu zijn, ze blijven hun producten constant vernieuwen. Tegelijkertijd zijn eerder verschenen producten ook nog steeds perfect bruikbaar. Waar andere dragers op ten duur gaan roesten, blijven die van Thule lang mooi en goed.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0