Thule: ‘Grootste speler op kindvervoer’

– Advertorial – 

Let’s ride! Thule heeft haar ‘Active with Kids’-categorie flink uitgebreid. Met de overname van GMG BV – bekend van Yepp fietszitjes – is de Thule Group in combinatie met het bestaande Thule-assortiment in één klap één van de grootste spelers op het gebied van kindvervoer met de fiets geworden.

Voor de gloednieuwe serie Thule Yepp Nexxt-kinderzitjes – die eind deze maand op de markt komt – sloegen de designteams van Thule en Yepp de handen ineen. “Een groot succes”, zegt Saskia Meersschaert namens Thule. “De kinderzitjes zijn gemaakt van materiaal dat lijkt op dat van moderne fietshelmen. Ze zijn zeer licht en bieden een stabiele en veilige rit voor kinderen van negen maanden tot drie jaar. Dit dankzij de zachte bekleding en innovatieve vijfpunts-veiligheidsgordel met magnetische sluiting. De gordel zorgt voor een perfecte pasvorm terwijl de kids groeien en houdt ze gedurende de hele rit overeind, zelfs wanneer ze een dutje doen.”

‘Het materiaal lijkt op dat van moderne fietshelmen’

Transformatie
“Een nieuwkomer in de serie fietskarren is de Thule Coaster XT; een duurzame en comfortabele fietskar voor twee kinderen. Standaard wordt de Thule Coaster XT geleverd met een fietsset en een wieltje om te wandelen. Het model laat zich eenvoudig transformeren van een trailer achter de fiets tot een praktische kinderwagen.”

De serie aan Thule Chariot-fietskarren kreeg eveneens een update. “De nieuwste lijn komt in vier versies. De Thule Chariot Lite is een sportieve, lichtgewicht kinderwagen en de Thule Chariot Cross heeft een voor het kind comfortabel in te stellen rugleuning. De Thule Chariot Sport is ons topmodel; deze is onder meer uitgerust met schijfremmen, die met de hand te bedienen zijn. Dit maakt de kar uitermate geschikt voor hardlopers of voor gebruik in hellende gebieden. Voor families die de kinderwagen dagelijks gebruiken is de Thule Chariot Cab ontworpen. Deze kan dankzij de robuuste constructie met harde bodem alles aan.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0