Thule ProRide wint iF Design Award 2016

Thule ProRideThule is opnieuw in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse iF Awards, een van de meest prestigieuze internationale design awards. Thule werd met zijn ProRide 598 fietsendrager voor op het dak onderscheiden in de categorie ‘product’. De in 2015 geintroduceerde ProRide wordt gezien als de meest gebruiksvriendelijke drager voor fietsen tot 20 kilogram.

Het plaatsen en vastzetten van fietsen op de drager kost minimale inspanning. Wanneer de fiets op de drager geplaatst wordt, staat deze direct stabiel. De draaiknop met koppelbegrenzer verzekert dat de fiets goed vaststaat, maar voorkomt dat de knop niet té vast gedraaid wordt. Framehouders met zachte binnenzijde spreiden de druk en minimaliseren het risico op schade en onjuiste montage. De framehouder met één langere kant aan de klauw, voorkomt dat de fiets valt tijdens de montage en beschermt de fiets tijdens het vervoer.

De iF Design Award is al sinds 1953 een internationaal erkend bewijs van vooruitstrevend design. Dit jaar kwamen er 5.295 inzendingen binnen voor de award, verdeeld over zeven categorieën: product, packaging, communication, interior architecture, professional concept, service design en architecture.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0