Tom Van Cauwenberghe treedt toe tot managementteam Eddy Merckx Cycles

tom-van-cauwenbergheEddie Merckx Cycles heeft Tom van Cauwenberghe aangetrokken de herstructurering van het bedrijf verder vorm te geven. Van Cauwenberghe, afkomstig van buiten de fietswereld, krijgt de opdracht om de administratieve, financiële en operationeel/logistieke processen beter op elkaar te laten aansluiten. Binnen sales & marketing moet hij de focus bewaken om het merk Merckx wereldwijd te ondersteunen.

Onder leiding van huidig CEO Rob Beset (Plan B Managers) en Rolf Singenberger (ex-BMC) werkte het bedrijf de afgelopen 2,5 jaar al aan de herstructurering. Daarbij werd onder meer de distributie internationaler en het productportfolio vernieuwd en uitgebreid. Financieel succes levert dat voorlopig nog niet op. De kapitaalsverhoging tijdens afgelopen zomer door moederbedrijf Diepensteyn en het recent goedgekeurde strategisch plan, geeft Eddie Merckx Cycles wel de nodige slagkracht om naar een volgende niveau door te groeien, laat het bedrijf weten.

Rolf Singenberger blijft als Chief Development Officer (CDO). Hij zal verder productontwikkeling, design en supply chain blijven aansturen. Rob Beset wordt binnen het management team verantwoordelijk voor Business Development en zal de verdere internationalisering van het merk Merckx onder zijn hoede nemen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0