Tonnie Kokke en Gerrit De Vries Versterken VDW Bikes

Tonnie Kokke en Gerrit De Vries Versterken VDW Bikes

VDW Bikes versnelt zijn aanwezigheid in Nederland met de aanstelling van twee nieuwe accountmanagers, Tonnie Kokke en Gerrit De Vries, die op 1 januari hun functie begonnen. Beide professionals, met uitgebreide ervaring in de fietsbranche, maken de overstap naar VDW Bikes om de expansie in Nederland te bevorderen.

Kokke, voorheen accountmanager bij Timyo en met een rijke ervaring bij bedrijven als Kokke Sport en Hartje KG, brengt zijn expertise naar het salesteam van VDW Bikes. Hij ziet veel kansen in Nederland en gelooft dat het assortiment en de productkwaliteit perfect aansluiten bij de behoeften van de fietshandel.

 

 

 

Ook voormalig profwielrenner en salesprofessional Gerrit De Vries sluit zich aan bij VDW Bikes, met een indrukwekkend palmares, waaronder wereldkampioen ploegentijdrit. Hij ziet de uitdaging als een kans om de verbindende factor te zijn tussen de fietshandel en VDW Bikes.

CEO Michiam Van den Langenbergh benadrukt de strategische keuze voor de uitbreiding in Nederland, ondanks de huidige marktomstandigheden. Met de aanwerving van deze ervaren profielen zet VDW Bikes vol in op de Nederlandse markt om de expansiestrategie te realiseren.

VDW Bikes positioneert zich als een totaalleverancier met een uitgebreid assortiment kwalitatieve fietsen, onderdelen en accessoires. Met merken als Frappé, Corratec, Officine Mattio, VSF Fahrradmanufaktur en Bike Fun Kids versterkt VDW Bikes zijn positie op de Nederlandse markt, waar het bedrijf al actief is met een aantal dealers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0