TREK lanceert twee nieuwe bakfietsen

TREK lanceert twee nieuwe bakfietsen

Trek lanceert twee nieuwe bakfietsen: de Fetch+ 2 en de Fetch+ 4. Beide fietsen zijn de nieuwste toevoeging aan Trek’s groeiende aanbod van elektrische fietsen en zijn bedoeld om gezinnen te helpen meer te fietsen en de auto vaker te laten staan.

De Fetch+ 2 is ontworpen om kinderen, huisdieren en boodschappen te vervoeren en bevat handige functies die de weg van A naar B vergemakkelijken. De Fetch+ 2 heeft een stevige, gemakkelijk te gebruiken kickstand die de fiets stabiel houdt bij het in- en uitladen, en heeft een verstelbare stuur- en zadelpen zodat de fiets geschikt is voor meerdere bestuurders.

Deze Fetch+2 is voorzien van een Bosch Smart System Cargo Line middenmotor met een koppel van 85 Nm. De Bosch Power tube accu van 500 Wh, is middels Removable Integrated Battery (RIB), netjes weggewerkt in het frame.

De Fetch+ 4 is ontwikkeld ter vervanging van de auto en biedt plaats aan maximaal vijf kinderen en/of veel vracht. Standaard worden er twee zitjes in de bak meegeleverd, compleet met gordels en gespen voor extra veiligheid. Het maximale laadvermogen voor de bak is 80 kg 

Verder beschikt de Fetch+ 4 over een 750 Wh Bosch PowerTube accu en een Bosch Smart System Cargo Line aandrijfsysteem (250 W, 85 Nm) waarmee je snelheden tot 25 km/u kunt aanhouden. De smartphone-controller laadt de telefoon draadloos op en werkt met een intuïtieve Trek-Bosch app. De fiets is verder voorzien van een geruisloze en onderhoudsarme Gates CDX-riemaandrijving met CVT-naaf voor zorgeloos en soepel schakelen, een verende voorvork en krachtige hydraulische remmen met vier remzuigers

De Fetch+ 2 heeft een adviesverkoopprijs van € 4.999,- en de  Fetch+ 4 is te krijgen voor een adviesverkoopprijs € 7.999,-.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0