Trek presenteert de nieuwe Procaliber Alloy

Trek presenteert de nieuwe Procaliber Alloy

Harderwijk – Hardtail-fanaten hebben reden tot juichen met de lancering van de gloednieuwe Procaliber Alloy. Deze hardtail mountainbike, met een aluminium frame, biedt snelheid en wendbaarheid voor XC-enthousiastelingen. De Procaliber Alloy vervangt de X-Caliber en breidt daarmee de Procaliber-familie uit met twee betaalbare mountainbikes.

De Procaliber Alloy voelt zich als een vis in het water op elke singletrack, dankzij eersteklas onderdelen, een moderne geometrie en verbeterde veerweg. De belangrijkste upgrades omvatten een 148×12 mm steekas aan de achterkant voor snellere acceleratie en een progressievere geometrie om beter te presteren op steile en uitdagende afdalingen op moderne XC-parcoursen. De voorvork heeft nu een veerweg van 120 mm, wat samen met een langere reach en een vlakkere balhoofdhoek zorgt voor betere wendbaarheid en stabiliteit bij hoge snelheden. De interne kabelgeleiding geeft de fiets een strakke, moderne uitstraling, en de vernieuwde chainstay guard zorgt voor een geruisloze rit op ruwe afdalingen.

In 2024 brengt de Procaliber-familie zes modellen uit, waaronder twee aluminium en vier carbon modellen. Hier zijn enkele van de nieuwe Procaliber Alloy modellen en hun consumentenprijzen:

  • Procaliber 8: €1.499,00
  • Procaliber 6: €1.299,00

De nieuwe Trek Procaliber Alloy is per direct verkrijgbaar bij geselecteerde Trek-dealers en in bepaalde landen online via trekbikes.com.

Dit is goed nieuws voor XC-fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare, maar hoogwaardige hardtail mountainbike met moderne upgrades. Trek heeft met de Procaliber Alloy een winnende combinatie van snelheid, wendbaarheid en duurzaamheid gecreëerd om renners op elk parcours te laten excelleren.

Bron: Trek

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0