Trek presenteert de vernieuwde Marlin+

Trek presenteert de vernieuwde Marlin+  

Trek presenteert de nieuwe Marlin+. Deze e-mtb is gebaseerd op de Marlin heeft een intuïtieve Bosch-motor.

De Marlin+ beschikt over een hardtail-frame met een 120 mm verende voorvork en met steekassen voor en achter. Deze fiets beschikt over brede 2.6” banden en Smart Wheel Sizing, die moeten zorgen voor de afstemming van de wielmaat in verhouding tot de framemaat. De framematen M en groter hebben 29” wielen; de maten XS en S hebben 27.5” wielen.  

De Marlin+ heeft een Bosch Active Line Plus middenmotor. Deze motor levert een koppel van 50 Nm en het e-bikesysteem bestaat verder uit een geïntegreerde 400 Wh Bosch Compact Tube accu. De accu levert tot 4 uur lang vermogen en met de Bosch 250 Wh PowerMore range extender kun je daar nog 60% extra rijtijd aan toevoegen. 

Deze e-mtb heeft een Bosch Purion 200 display-en-afstandsbediening. De AUTO-modus past automatisch het motorvermogen aan op basis van de ondergrond, de rijomstandigheden en de input van de rijder. 

Net als de niet-elektrische Marlin kun je de Marlin+ voorzien van een drager, spatborden en een fietsstandaard. Als rijder kun je de Marlin+ dus als trailbike gebruiken of je kunt hem van de nodige accessoires voorzien om er een woon-werkfiets van te maken. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0