Trek’s nieuwe Bontrager offroad-Banden

Trek’s nieuwe Bontrager offroad-Banden

Trek introduceert een nieuwe lijn Bontrager banden, bestaande uit vier mountainbikebanden gericht op XC- en All-Mountain-rijders, en twee gravelbanden. Elk aspect van deze banden is vernieuwd, met nieuwe karkasopbouw, lekbescherming en loopvlakpatronen. De namen van de banden zijn geïnspireerd op iconische fietslocaties, zoals Girona en Betasso voor gravel, en Vallnord, Sainte-Anne, Montrose en Gunnison voor mountainbikers.

De nieuwe bandenlijn biedt diverse constructies, van snel rollende Cross Country-constructies tot stevigere All-Mountain-opties. Voor gravelrijders zijn er robuuste profielen met verbeterde lekbescherming. Dankzij nieuwe compounds bieden de banden meer snelheid en grip dan ooit tevoren.

De zes nieuwe banden zijn elk ontworpen voor specifieke terreinen, van XC-races tot ruig grind en singletracks. Girona en Betasso zijn de nieuwe gravelopties, terwijl Vallnord, Sainte-Anne, Montrose en Gunnison geschikt zijn voor verschillende mountainbikeomstandigheden.

Deze innovatieve banden zijn nu verkrijgbaar bij Trek-dealers in de Benelux en online via trekbikes.com. Trek biedt een 30-dagen-omruilgarantie op alle Bontrager accessoires, waardoor klanten de banden gratis kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0