Trelock legt nog meer nadruk op veiligheid

Trelock legt nog meer nadruk op veiligheid

Trelock heeft met de nieuwe Lighthammer-serie en haar Street Screen Technology vorig jaar op Eurobike twee bijzondere innovaties neergezet die sterk focussen op nog meer veiligheid voor fietsers onderweg.

Zicht en zichtbaarheid
De nieuwe Lighthammer koplampen zijn leverbaar in vijf modellen en in totaal zeven varianten, met of zonder grootlichtfunctie via een schakelaar op het stuur. De 60 biedt tot 80 meter zicht, de 80 tot 100 meter. Ze hebben geen grootlichtfunctie, maar wel standlicht. Een stapje verder is de aluminium Lighthammer 100 met een lichtbundel tot 120 meter en een zichtbaarheid tot 6,5 kilometer. Deze lamp is er met of zonder 130 Lux grootlicht. De eveneens aluminium Lighthammer 130 is de krachtigste koplamp met 130 Lux als basisopbrengst en in grootlichtmodus zelfs 150 Lux. Dat zorgt voor een zicht tot 140 meter, terwijl andere weggebruikers je al op zeven kilometer afstand kunnen zien aankomen.
Voor de beste zichtbaarheid overdag zijn de e-bike en dynamo varianten van de Lighthammers leverbaar met een sensorgestuurde dagrijverlichting. Met behulp van deze technologie passen de leds zich zelfstandig aan de omgeving aan, bijvoorbeeld bij het wisselen van dagrijlicht naar dimlicht, als het donker wordt of bij het rijden door een tunnel. Alle koplampen in de Lighthammer-serie zijn bovendien zo ontworpen dat fietsers ook vanaf de zijkant goed zichtbaar zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0