Tulpfietsen distributeur van HNF-Nicolai voor de Benelux

Tulpfietsen distributeur van HNF-Nicolai voor de Benelux

Tulpfietsen distributie & logistiek zal vanaf 1 januari 2023 officieel starten als importeur en distributeur van het Duitse HNF-Nicolai voor de Benelux. Tulpfietsen breidt daarmee haar portfolio van premium fietsenmerken uit. Op dit moment is Tulpfietsen al de importeur en distributeur van WOOM kinderfietsen voor de Nederlandse markt. 

HNF-Nicolai legt zich volledig toe op het ontwikkelen en bouwen van high-end E-bikes met een perfecte mix van comfort en sportiviteit. Het relatief jonge merk HNF-Nicolai, gestart in 2015, heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Vanuit de productie- en designfaciliteit in Leipzig is met grote zorg een hoogwaardige lijn  e-bikes neergezet die consumenten in hoge mate zelf kunnen samenstellen.

Zo is er de mogelijkheid om de HNF-Nicolai fietsen samen te stellen met een Enviolo TR-naaf of Automatiq, een Rohloff-naaf of derailleurversnelling. Vanuit de basis worden alle fietsen geleverd met een volledig Bosch middenmotor-systeem en is er de mogelijkheid om te kiezen voor een 625Wh of 750Wh accu. De fietsen zijn voorzien van een gates belt systeem, met als direct resultaat weinig onderhoud en een directe krachtoverbrenging.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0