Twee GIO Awards voor Yepp

Twee producten van Yepp, fabrikant van fietszitjes, zijn onderscheiden met een GIO Award. De GIO erkenning is een onafhankelijke bekroning voor design vakmanschap en het nationale keurmerk voor Goed industrieel Ontwerp in Nederland. Producten die de commerciële kracht van design laten zien komen in aanmerking voor een erkenning. Naast de esthetiek worden vooral functionaliteit, innovatie en materiaalkeuze van het ontwerp beoordeeld.

Yepp kreeg de onderscheiding voor Yeppie Feet. Deze voetafscherming voorkomt dat kinderen met de voeten tussen de fietsspaken komen. De universele spaakafscherming is geschikt voor 26” en 28” fietsen die voorzien zijn van een spatbord. De Yeppie Feet zijn snel te monteren en in het ontwerp is rekening gehouden met het eenvoudig aanpassen van uitsparingen voor sloten en/of remmen.

Een tweede GIO erkenning ging naar de Yepp Trailers. De trailers, die voorzien zijn van Yepp gordels, zachte schouderpolstering en veiligheidssluiting, kunnen moeiteloos aan de fiets worden bevestigd, maar zijn ook te gebruiken als buggy. Het buggywiel en de trekstang kunnen opgeborgen worden op de uitklapbare zijbumpers. De trailers voldoen aan internationale veiligheidsnormen en zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Yepp trailer  Yepp Feet

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0