Tweede editie Eroica Limburg

Op 1 juli zal in Valkenburg de tweede editie van de Eroica Limburg worden gereden. Tijdens deze nostalgische wielertocht rijden deelnemers op een fiets die vóór 1987 geproduceerd is en dragen ze een retro outfit, zoals een wollen shirt. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website van Eroica Limburg.

De organisatie van Eroica Limburg heeft voor de tweede editie alles uit de kast getrokken om het Eroica parcours nog mooier en verrassender te maken. “De regio Limburg met z’n heuvels, plateaus, de meanderende Maas, de vele kastelen, grotten en historische plaatsen leent zich als geen ander voor hét retro wielerevent van de wereld; Eroica. Het is dan ook geen verrassing dat al deze elementen een rol spelen in de routes van dit jaar.

Eroica Limburg 2017 kent drie routes, te weten: zestig kilometer, honderd kilometer en honderdzestig kilometer. Twee van de drie routes gaan nadrukkelijk over de grenzen heen richting Belgisch Limburg. Alle routes starten in het centrum van Valkenburg bij Cup & Vino. “Geen begin van Eroica zonder een lekkere espresso van de nummer 1 koffiebar van Zuid-Limburg”, aldus de organisatie.

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0