Uitreiking Op Pad Outdoor Awards

Topeak, Bontrager en CamelBak hebben een award in de wacht gesleept tijdens de jaarlijkse Op Pad Outdoor Awards. In de categorie fietsaccessoires won de Topeak Transformer X de zilveren award en in de categorie rugtassen won de CamelBak K.U.D.U. de zilveren award. De Bontrager Lithos mountainbikehelm is tot winnaar verkozen in de categorie fietsaccessoires.

Op Pad ontving dit jaar een recordaantal inzendingen, die werden verdeeld in tien categorieën. Alle producten werden kritisch bekeken, getest en beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige jury.

Topeak Transformer X
De Topeak Transformer X is een draagbare vloerpomp en fietstandaard in één. Door de verstelbare haken kan de fiets opgehangen worden aan de pomp voor reparatie of onderhoud. De jury oordeelt hierover: ‘Een mooi gemaakte fietspomp met een slimme combinatie van functies. Als standaard staat hij stabiel en tilt het achterwiel iets van de grond, wat reuze handig is bij kleine reparaties en onderhoud. De op de pompgreep geplaatste manometer is super afleesbaar. Hoe hebben we ooit zonder gekund.”

CamelBak K.U.D.U
De CamelBak K.U.D.U. is de ultieme tas voor de gevorderde mountainbiker, downhiller en enduro rijder en is voorzien van een flexibele rugprotector (CE 16212, niveau 2). “De omschrijving slaat de spijker op zijn kop. Geïntegreerde protectie in het rugpand dat bij een val rugletsel kan voorkomen. Goed draagcomfort, mooi afgewerkt en met alle toeters en bellen die je als mountainbiker kunt wensen”, aldus de jury van de Op Pad Outdoor Awards.

Lithos
De Lithos is de nieuwe freeride mountainbikehelm van Bontrager en is voorzien van een EVA-padding met voorgevormde contactpunten wat een aanvulling is op de standaard vullingen. Hierdoor wordt het hoofd extra beschermd tegen een impact van buitenaf. Een ander opvallend detail aan deze helm is de Blendr functie. Hierdoor is het eenvoudig monteren van een GoPro of Ion-lamp mogelijk. Door het Headmaster verstelsysteem heeft de helm een goede pasvorm. “De geïntegreerde bevestiging voor een GoPro is letterlijk een gouden vondst en gaat ongetwijfeld heel veel mensen plezier opleveren”, aldus de jury.

www.oppad.nl

 

Bontrager_Lithos_Helmet oppad-outdoor-awards-2015-Topeak-Transformer-X-600x397 oppad-outdoor-awards-2015-CamelbakKUDU12-600x397

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0