Union bouwt urban bike samen met fietsers

01-Union-urban-bikeFietsmerk Union doet een oproep aan alle bikers in Nederland om baanbrekende ideeën, handige oplossingen en slimme innovaties te delen en zo samen de perfecte stadsfiets te maken. Union neemt de twee beste inzendingen in productie.

“We hebben onderzoek gedaan en daaruit komt naar voren dat mensen urban bikes maar weinig vernieuwend vinden”, zegt Koen van der Weerd, woordvoerder van Union. “Het aanbod is te standaard, het mag creatiever. Onze aanpak: crowdsourcing. Iedereen met de kip en het gouden ei, een lumineus idee of een nu nog vaag hersenspinsel mag bij ons aankloppen.”

De twee beste ideeën gaan in productie. “Het kan en mag van alles zijn. Mensen die graag onderweg een kopje koffie drinken en een handige cuphouder wensen, kunnen we voorzien. En voor werknemers die hun kat mee naar kantoor nemen, maken we graag een demonteerbare kattenbak op de bagagedrager. Wil je snel je fiets kunnen terugvinden in de overvolle parking bij het treinstation? Dan werken we aan een oplossing waarmee je de fiets gemakkelijk kunt tracen. We zijn reuze benieuwd welke innovaties Nederlanders graag op hun urban bike zien.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0