Update Bosch eBike Smart System

Update Bosch eBike Smart System

Met de nieuwe update voor de Bosch eBike Smart System kunnen eBikers de twee rijmodi eMTB en Tour+ aanpassen aan hun persoonlijke rijstijl. Daarnaast heeft Bosch nieuwe navigatiefuncties aan de app toegevoegd: een nieuw routeprofiel en een nieuwe kaartdetailvariant. 

De eMTB-modus past de ondersteuning in elke eMTB-situatie optimaal aan de eBiker en de ondergrond aan. Ze beslissen zelf of en in welke mate ze de dynamiek, kracht, snelheid of het koppel van hun eBike willen veranderen.  Voor de rijmodus Tour+ biedt Bosch eBike Systems met de update dezelfde aanpassingsmogelijkheden. Dankzij de fijnafstelling van de parameters kunnen eBikers nog efficiënter fietsen.

Bovendien presenteert Bosch met de update navigatiefuncties, waarmee eBikers hun routes nog nauwkeuriger kunnen plannen. Naast de routeprofielen voor dagelijkse ritten (“Daily”), recreatieve ritten (“Leisure”) en eMTB-trails (“eMTB”) is er nu een nieuw profiel “Speed” voor speedpedelecs. Deze berekent routes die kunnen worden afgelegd met speedpedelecs.  

Bosch heeft naast de kaartdetailvarianten “Satellite”, “MTB Trails” nu ook de “eBike Heatmap”. Alle drie de kaartdetail-varianten kunnen flexibel worden geselecteerd in alle routeprofielen:

– eBike Heatmap: deze laat zien welke routes eBikers regelmatig graag gebruiken. 

– MTB Trails: welke mountainbikeroutes zijn er in de buurt. De MTB-trails zijn met kleuren gecodeerd naar moeilijkheidsgraad. 

– Satellite: geeft een beter overzicht en preciezere informatie over de omgeving. 

De update voor het smart systeem is te downloaden via de eBike Flow-app. De meest recente versie staat klaar in de betreffende app store om te downloaden. 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0