Urban Arrow kleurt groen

Urban Arrow kleurt groen

Urban Arrow, de Nederlandse pionier in elektrische bakfietsen, introduceert een nieuwe kleur voor hun Family-model. De introductie van de Urban Arrow Family Green markeert een opvallende mijlpaal: het is de eerste keer dat het merk sinds zijn oprichting 12 jaar geleden een nieuwe kleur toevoegt aan dit model. Deze frisse, groene variant biedt een stijlvolle en milieuvriendelijke optie voor het vervoer van kinderen en andere kostbare bezittingen.

De groene kleur geeft een verfrissende twist aan de traditioneel zwarte en witte bakfietsen van Urban Arrow en is ontworpen om een eyecatcher te zijn op de weg. De nieuwe kleur wordt geassocieerd met rust, balans en vernieuwing, passend bij de groene generatie die waarde hecht aan duurzaamheid.

De Urban Arrow Family Green is beschikbaar in verschillende uitvoeringen: Active Plus, Performance Essential, en Performance Plus, met prijzen vanaf €5.699. Belangrijk is dat alle modellen zijn uitgerust met de standaard hoge kwaliteit, comfort en gebruiksgemak die men van Urban Arrow kan verwachten.

Een significante vernieuwing in de Performance Plus-modellen is de integratie van het Enviolo AutomatiQ-systeem. Dit systeem zorgt voor automatisch schakelen, wat de rijervaring nog soepeler en plezieriger maakt. De bakfietsen zijn tevens voorzien van Connected+ technologie, waardoor ze direct bij aankoop beschermd zijn tegen diefstal.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0