Van Nicholas lanceert nieuwe website

van-nicholasIn lijn met de eerder aangekondigde ‘Clicks and Bricks’-strategie, heeft Van Nicholas een nieuwe website gelanceerd. Daar wordt de volledige collectie Titanium racefietsen, toerfietsen en mountainbikes in detail gepresenteerd. Met de online configuratietool ‘MY Van Nicholas Designer’ biedt kunnen consumenten zijn of haar droomfiets selecteren, optimaliseren en bestellen.

“Bij de ontwikkeling van onze nieuwe website lag onze focus op gebruiksvriendelijkheid”, aldus Ralph Moorman, General manager van Van Nicholas. “De navigatie is eenvoudig en de consument heeft alle nodige informatie binnen handbereik, van uitleg over het materiaal Titanium, productspecificaties tot de garantievoorwaarden. De website is geoptimaliseerd voor zowel tablet als mobiele telefoon en desktop. Wat de consument ook prefereert, op ieder medium biedt de website dezelfde beleving en kwaliteit.”

Van Nicholas werkt momenteel ook aan een nieuwe webshop. Deze webshop bevat de uitgebreide collectie Titanium onderdelen en accessoires, onderdelen van dochtermerk VNT Elements en Van Nicholas fietskleding.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0