Van Raam doneert groot geldbedrag aan stichting Kanjers voor Kanjers

Van Raam, fabrikant van aangepaste fietsen, doneert een groot geldbedrag aan de stichting Kanjers voor Kanjers. De directie van Van Raam (Marjolein Boezel, Jan-Willem Boezel en Ronald Ruesink) heeft donderdag 21 november de stichting Kanjers voor Kanjers uitgenodigd in de showroom van de nieuwe fietsenfabriek van Van Raam om de cheque officieel te overhandigen.

In oktober 2019 opende Van Raam officieel een nieuw pand. Bij een opening en een feest hoortde volgens Van Raam een cadeau, maar in plaats van een cadeau voor zichzelf heeft de directie van Van Raam aan alle genodigden, klanten, leveranciers en medewerkers als cadeautip een gift voor de stichting Kanjers voor Kanjers gevraagd. Hier is massaal gehoor aan gegeven en dit heeft een prachtig bedrag opgeleverd. John Theissen en Maarten Idink waren namens stichting Kanjers voor Kanjers aanwezig om de cheque met het recordbedrag van € 11.914,30 in ontvangst nemen.

De stichting Kanjers voor Kanjers is in 2009 opgericht en organiseert en realiseert sportieve evenementen en uitjes voor kinderen uit de Achterhoek voor wie sport en spel niet vanzelfsprekend is. Kinderen dichtbij huis blij maken, dát is wat Kanjers voor Kanjers voor ogen heeft.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0