Van Raam eert 70-jarig dienstverband oudste medewerker

De oudste medewerker van Nederland, Henk Kluver, is op 26 februari 70 jaar in dienst bij Van Raam. Kluver begon zijn werkzame leven op 14-jarige leeftijd bij fietsfabriek Locomotief in Amsterdam. Tien jaar later maakte hij de overstap naar framebouwer Van Raam in Amsterdam. Hij zocht onder meer mee naar een geschikte locatie in de Achterhoek toen de fabriek in 1972 noodgedwongen het pand aan de Schipperstraat in Amsterdam moest verlaten.

10 april hoopt de heer Kluver 94 jaar te worden. Nog dagelijks gaat hij met plezier naar zijn werk. Hij is nog steeds voor 20 uur per week in dienst en fungeert daarmee als spil van het bedrijf. Van elk onderdeel in het proces heeft hij veel verstand. Door veel specialisten in de branche wordt hij op handen gedragen.

Aan stoppen denkt hij totaal nog niet. Daar vindt hij het vak en de leuke werkomgeving veel te belangrijk voor. Ook zijn 87 jarige vrouw, zijn kinderen van rond de 60 en zijn kleinkinderen van rond de 35 vinden het heerlijk dat hij nog dagelijks met veel plezier naar het werk gaat.

Kluver fietsframes

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0