Van Raam winnaar ‘Smart People’ Award Metaalunie

Van Raam, producent van aangepaste fietsen, is winnaar geworden van de ‘Smart People’-award die wordt uitgereikt door de Koninklijke Metaalunie. Van Raam kreeg de onderscheiding omdat het bedrijf zich volgens de jury onderscheidt door het streven om een innovatieve, stabiele werkgever te zijn met goede arbeidsvoorwaarden en afwisselend werk. Daarnaast heeft het bedrijf een goede samenwerking met het onderwijs.

Het is niet de eerste keer dat Van Raam in de prijzen viel. De afgelopen jaren werd het een van de veertien meeste innovatieve mkb-bedrijven, won het een Eurobike award, kreeg het een GIO erkenning en een GIO special award, ontving het een Warme Douche van Tros Radar en een Fiets Innovatie Award. Het bedrijf is er trots op om naast de erkenning voor bepaalde producten, ook nu ook een prijs te hebben gewonnen voor het hele team van Van Raam.

Van Raam wint Smart People award

Foto: juryvoorzitter Doekle Terpstra, Marnix Kwant, Marjolein Boezel (Van Raam) en Fried Kaanen (Metaalunie voorzitter) met Smart People Award.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0