Vanmoof opent flagshipstore

Stadsfietsenproducent Vanmoof opent op 30 april een flagshipstore aan de Mauritskade in Amsterdam.

Binnen de vernieuwde winkelformule wordt de collectie op een moderne manier in een ruimtelijke en lichte omgeving gepresenteerd. Experts lichten hun keuze voor kwaliteit en ontwerp aan bezoekers toe en de consument krijgt er vrij inzicht in de laatste technologische ontwikkelingen. Naast Amsterdam opent Vanmoof binnenkort ook in Osaka, Taipei en Singapore flagshiptores. Vanaf eind april zijn de iconische stadsfietsen alleen nog online en via de speciale stores verkrijgbaar.

De flagshipstore krijgt, net zoals de Vanmoof stadsfiets, een robuust en stoer karakter. Wie het markante pand binnentreedt, krijgt via een balkon een inkijkje in het hoofdkantoor en kan tijdens het overwegen van keuzes terecht in de speciale koffiebar. Volgens Vanmoof oprichter Taco Carlier moeten bezoekers zich er thuis voelen. Over de gehele inrichting van de flagshipstore is nagedacht en ook het personeel dat in de store aanwezig is, is zorgvuldig geselecteerd.

Fietsenmakers 2.0
Wie vragen heeft over het iconische uiterlijk van de fiets en alle toebehoren, kan direct bij de designers van de fiets terecht. Voor specifieke wensen zijn de Vanmoof experts in de winkel aanwezig. Daarnaast zullen zogenoemde ‘bike doctors’ in de aangelegen drive-in zorg dragen over reparaties.

www.vanmoof.com

Vanmoof

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0