VanMoof SmartBike brengt binnen 24 uur 250.000 euro op

SmartBike VanMoof1 juni startte de online verkoop van de nieuwe SmartBike van VanMoof. De fiets waarbij meerdere anti-diefstaleigenschappen in het frame geïntegreerd zijn, bracht in de eerste 24 uur een kwart miljoen euro op. De SmartBike komt vanaf december officieel in de verkoop in de brandstores van VanMoof voor een prijs van 1.798 euro. Early adaptors konden intekenen op een speciale early birdaanbieding van 1.098 euro.

De SmartBike is het derde product dat VanMoof met pre-order marketing in de markt zet. Eerder lanceerden zij succesvol de Electrified S en de Boncho, een slimme bike poncho. “Voorverkoop campagnes blijken ideaal om onze fans te belonen”, zegt mede-oprichter Taco Carlier. “Wij kunnen hen een aantrekkelijke korting geven én de garantie bieden dat zij de fiets als eerste in huis hebben. Daarbij hebben deze campagnes een positieve invloed op de verkoop van al onze modellen.”

De VanMoof SmartBike is voorzien van de nieuwste tracking technologie, op basis van GSM en Bluetooth. Daarnaast heeft de fiets een elektronisch slot dat volledig in het frame is weggewerkt. Verder heeft VanMoof een speciaal recovery team dat de gestolen fiets gaat terughalen mocht een fietsendief er onverhoopt toch in slagen de fiets te stelen. Lukt dat niet binnen 14 dagen, dan voorziet VanMoof in een vervangende fiets. ooit is geweest.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0