VanMoof SmartBike moet eind maken aan fietsdiefstal

VanMoof SmartBikeDe nieuwe VanMoof SmartBike komt met een garantie waarmee bezitters zich nooit meer zorgen hoeven te maken over diefstal. In de ‘slimme’ fiets heeft het merk de nieuwste trackingtechnologie op basis van GMS en Bluetooth verwerkt. Verder is in het frame een elektronisch slot verwerkt.

De SmartBike is volgens VanMoof de eerste fiets ter wereld met een ‘peace-of-mind’ garantie. Dat bestaat uit een speciaal recovery team, de bike hunters. Mocht een dief er toch in slagen er met de SmartBike vandoor te gaan, dan krijgt het team twee weken de tijd om de gestolen fiets terug te halen. Wanneer de fiets niet binnen de gestelde tijd is teruggevonden, wordt de fiets door VanMoof vervangen.

Het team van VanMoof is met de SmartBike vastbesloten een einde te maken aan fietsdiefstal. Taco Carlier, mede-oprichter VanMoof: “De beste oplossing tegen fietsdiefstal tot nu was het fietsen op een oude roestbak of een goedkope wegwerpfiets van de bouwmarkt. Dat hoeft niet meer. Je kan vanaf vandaag weer investeren in een goede fiets, die jaren meegaat. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat nog meer mensen kiezen voor de fiets in plaats van andere manieren van vervoer. Wij geloven dat de SmartBike die beweging kan voortzetten.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0