VDW Bikes: Dealerdays en distributeur Corratec Benelux

VDW Bikes: Dealerdays en distributeur Corratec Benelux

Tijdens de VDW Bikes Dealerdays, van zondag 17 tot en met dinsdag 19 september in Antwerpen, krijgt men nieuws over Frappé Bikes, VSF Fahrradmanufaktur, E-Bike Manufaktur, Officine Mattio, Bike Fun Kids, Quoc, Melon en LEM helmets.

VDW Bikes laat in een persbericht verder weten dat er een distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten is met Corratec. Op de VDW Bikes Dealer Days stellen zij het fietsmerk voor als toevoeging aan hun assortiment.  VDW Bikes licht de samenwerking toe: ‘Corratec is vorig jaar door Focus E-bike tot één van de populairste en bekendste e-bikemerken in Duitsland verkozen en zal het breedste fietsmerk zijn in het assortiment van VDW Bikes. Corratec staat bekend om zijn uitgebreide gamma aan fietsen, variërend van sportieve racefietsen en robuuste mountainbikes tot comfortabele stadsfietsen en krachtige e-bikes. Dit Duitse merk heeft de reputatie van hoogwaardige en innovatieve fietsen te leveren met aandacht voor elk detail.’

Als fietshandelaar kan je kennismaken met Corratec en het aanbod van VDW Bikes op de Dealer Days van 17 tot 19 september te Antwerpen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0