VDW Bikes distributeur Benelux QUOC schoenen

VDW Bikes heeft het Britse QUOC toegevoegd aan zijn assortiment. Het merk van fietsschoenen bevindt zich in het premium segment. In het gamma vind je zowel race-, gravel- als vrijetijdsschoenen.

Quoc werd in 2009 opgericht door Quoc Pham. De Brit was van mening dat er te weinig fietsschoenen waren van hoge kwaliteit, comfort en design. Met zijn ervaringen in de fashionwereld ontwikkelde Pham een schoenenlijn die inmiddels naam heeft gemaakt in de racefiets-, gravel-, en urbanscene.

Voor Quoc was het uitrollen van een valabel distributienetwerk in Europa een prioriteit: “QUOC Shoes streeft naar een algemeen betere fietservaring. Dat doen we door comfort en kwaliteit te combineren met mooie, tijdloze ontwerpen. Na een sterke reputatie en een trouwe klantenkring te hebben opgebouwd in de internationale race-, gravel- en urban scene, gaat ons merk de volgende fase van groei in door betrouwbare partners te selecteren waarmee we ons Europese distributienetwerk kunnen opbouwen”, aldus Quoc Pham.

Met zijn lange wielertraditie is de Benelux hierin een belangrijke regio. “Daarom zijn we verheugd om een partnerschap aan te gaan met VDW Bikes, die een toonaangevende reputatie heeft in de Benelux. We kijken ernaar uit om te surfen op VDW’s uitgebreide ervaring in wat naar wij hopen een langdurige samenwerking tussen onze twee bedrijven zal worden”, besluit Pham.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0