Velco en muli cycles bundelen krachten

Velco en muli cycles bundelen krachten

Velco en muli cycles kondigen een partnerschap aan waarbij Velco’s slimme technologieën worden geïntegreerd in de compacte cargo bikes van muli cycles, gevestigd in Keulen. De samenwerking omvat onder andere de integratie van de Shimano EP6 cargo bikes en de Gates riemaandrijving met Velco-applicaties, waardoor gebruikers via de muli Rider mobiele app verbonden diensten kunnen gebruiken, zoals diefstalbescherming, onderhoudsinstructies en reisstatistieken. Velco benadrukt het belang van naleving van Europese gegevensbeschermingsrichtlijnen bij de ontwikkeling van hun software, terwijl muli cycles Velco’s IoT-producten verwelkomt als een waardevolle toevoeging aan hun fietsen.

“Door deze samenwerking versterken Velco en muli cycles hun aanwezigheid zowel op de Duitse als internationale markten, met het geloof dat andere merken in de toekomst hun voorbeeld zullen volgen en de fietsindustrie zullen innoveren”, zegt Velco.

De aankondiging volgt na Velco’s recent ontvangst van de Bike Venture Award op de Taipei Cycle Show, waarmee Velco’s positie als een innovator in de fietsindustrie wordt versterkt, aldus het merk. Velco blijft zich inzetten voor de transformatie van elektrische fietsen tot slimme fietsen door IoT-oplossingen te integreren en diverse functies aan te bieden zoals vergrendelen/ontgrendelen, diefstalalarm en GPS-tracking. Als officiële IoT-partner van Shimano kan Velco verbinden met verschillende e-drive systemen, waarmee het zijn positie als een toonaangevende speler in de industrie versterkt.

Bron: Velco

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0