Velofollies uitgesteld naar 2023

Velofollies, de jaarlijkse fietsbeurs in Kortrijk Xpo, wordt uitgesteld naar 2023. Velofollies bleef lang in het zadel zitten en leek anderhalf jaar pandemie volledig van zich af te rijden. Als beurs valt Velofollies onder het handelsprotocol (zoals de winkelcentra) en kon daardoor perfect veilig opgezet worden midden januari 2022. Het vooruitzicht van een nieuwe beurs met een uitgebreid randprogamma (o.a. Fabian Cancellara) en een heuse mediacampagne stonden al volop in de steigers.

De laatste 2 weken echter hebben diverse merken aan de organisatie aangegeven zich alsnog te willen terugtrekken uit de aankomende editie. Naast de huidige omstandigheden, liggen meer specifiek het niet tijdig kunnen leveren en beschikbaar zijn van de nieuwe fietsmodellen mede aan de basis hiervan.

Als gevolg van de annuleringen, kon de organisatie geen voldoende en volwaardig aanbod meer presenteren aan de bezoekers. In samenspraak met de sector werd vervolgens beslist om Velofollies uit te stellen. De 15de editie van Velofollies wordt nu gepland op 20, 21 & 22 januari 2023.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0