Verdwalen met de Kiox 300 van Bosch eBike Systems onmogelijk

Verdwalen met de Kiox 300 van Bosch eBike Systems onmogelijk

Om eBikers in de toekomst gemakkelijker hun bestemming te laten bereiken, heeft Bosch eBike Systems een navigatiefunctie toegevoegd aan de display Kiox 300. De update is gratis te downloaden in de eBike Flow-app. Met de nieuwe navigatiefunctie helpt de Kiox 300 je om je weg te vinden. Het display toont het verloop van de route in de vorm van een lijn. Tijdens het fietsen stelt het beeld op de display zich automatisch in op de bewegingsrichting. Extra aanwijzingen bij elke afslag met nauwkeurige afstandsinformatie maken het gemakkelijker om de weg te vinden.

Om eBikers in staat te stellen de route en hun eigen kracht beter in te schatten, toont de Kiox 300 hen de afstand tot de bestemming. In combinatie met de LED Remote geeft het display ook informatie over de tijd tot de bestemming en de geschatte aankomsttijd. De LED Remote en Mini Remote maken ook een ergonomische bediening van de navigatiefunctie mogelijk – zodat je de handen veilig aan het stuur houdt.

Geavanceerde activity-tracking geeft een gedetailleerd overzicht van fietsgegevens. Naast trapfrequentie, vermogen en calorieverbruik worden ook de huidige hoogte, de gereden hoogtemeters en de maximale hoogte geregistreerd en weergegeven. Ook kunnen eBikers zien of ze op dat moment boven of onder hun persoonlijke gemiddelde vermogen en gemiddelde trapfrequentie fietsen. De respectieve gemiddelde waarden worden ook  weergegeven om de motivatie tijdens de training verder te verhogen. De gemiddelde waarden zijn gerelateerd aan activiteiten en worden bij een nieuwe activiteit gereset.

Om eBikers efficiënter te laten fietsen en energie te laten besparen, geeft de Kiox 300 door middel van een schakeladvies aan wanneer het tijd is om een versnelling hoger of lager te schakelen. Zo zitten ze altijd in de optimale versnelling en kunnen ze nog langer van de flow genieten.

De Kiox 300 is onderdeel van het smart systeem van Bosch. De update is te downloaden via de eBike Flow-app. De eBike Flow-app staat klaar in de betreffende app store om gratis te downloaden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0