Verwimp distribueert Superior Bikes

Louis Verwimp heeft exclusieve Benelux-distributierechten verworven van het Nederlands-Tsjechische fietsmerk Superior Bikes. Het merk heeft een complete range aan fietsen in de collectie, van high end mountainbikes tot racefietsen tot  trekking en e-bikes.

Superior werd opgericht in 1996 en groeide in twintig jaar uit tot een van de belangrijkste fietsproducenten van de centrale Europese markt met een productie van ruim 200.000 fietsen op jaarbasis. Sinds enkele jaren richt het merk zich meer op een nadrukkelijke aanwezigheid op de Europese markt.

Volgens productspecialist Van Opstal wordt een select aantal premium dealers in staat gesteld de collectie van Superior te gaan verkopen. “We zoeken goede, sportieve dealers die er voor gaan en ook in staat zijn dit soort fietsen te verkopen. Daar is gespecialiseerde knowhow voor nodig,” licht Van Opstal toe.

De komende maanden zullen dealers geïnformeerd worden over Superior Bikes en tijdens de dealershows van Louis Verwimp BV worden de fietsen uit de 2018 collectie duidelijk gepresenteerd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0