Verwimp zet Superior breder uit in Eiffel

Met een speciale dealershow, gericht op bestaande en potentiële dealers, heeft Louis Verwimp een brede collectie van Superior gepresenteerd. Tegen het decor van het Duitse Eiffellandschap konden dealers niet alleen kennis maken met de nieuwe collectie, maar ook testritten maken in de omgeving.

Vorig jaar is Louis Verwimp van start gegaan met Superior en concentreerde zich toen vooral op de mountainbike en racecollectie. In dit tweede jaar wordt het vizier verbreed en is er besloten een veel breder deel van de collectie aan dealers te presenteren. “De vraag naar andere modellen kwam al spontaan opzetten, omdat dealers in de brochure en op de website zagen dat Superior nog veel meer in de collectie heeft,” zegt Ad van Opstal.

Met 86 fietsen was Louis Verwimp neergestreken in Landhaus Eiffelsicht. In en om het hotel werden zo’n 66 fietsen gepresenteerd en stonden er voor het hotel 20 racefietsen en mountainbikes rijklaar om getest te worden. De modellen uit de 2019-collectie kwamen rechtstreeks over vanuit de fabriek in Tsjechië. Na de show werden ze ook weer door een transporteur opgehaald, want deze modellen zullen binnenkort ook te zien zijn op de Eurobike in Friedrichshafen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0