Vier nieuwe producten van Thule geïntroduceerd op Eurobike

Thule heeft tijdens de Eurobike vier nieuwe producten aan zijn assortiment fietsproducten toegevoegd. Met de introductie van de volledig vernieuwde Thule ProRide, de Thule ThruRide en de Thule VeloSpace, met als accessoire de Thule Backspace, vult Thule de uiteenlopende behoeften van fietsfanaten verder in.

De Thule ThruRide is een fietsendrager met vorkmontage die past op alle steekasdiameters zonder extra adapters. Bevestigen van een fiets is eenvoudig: de voorste steekas is al op de grond te monteren, voordat de fiets op de drager gezet moet worden. De ThruRide is te koop vanaf begin 2016.

Thule ProRide 598 is een fietsdrager voor fietsen tot 20 kilo en heeft volgens Thule de snelste en handigste montage. Met een speciaal accessoire kan ook een fatbike worden vervoerd. Het plaatsen en vastzetten van fietsen kost minimale inspanning. Wanneer de fiets op de drager geplaatst wordt, biedt de drager direct stabiliteit.

Thule VeloSpace is een veelzijdige fietsdrager voor alle typen fietsen: van e-bikes en fatbikes tot kinderfietsen. Dit dankzij de grote laadcapaciteit, de extra afstand tussen de fietsen en de lange, aluminium wielgoten, in combinatie met pompgespen en extra lange riempjes. De VeloSpace beschikt volgens Thule over een uniek stabiliseringssysteem: zodra de drager op de trekhaak wordt geplaatst, stabiliseert deze zichzelf. Daarna is het enkel een kwestie van de hendel vastduwen.

Op de Thule VeloSpace is verder de Thule BackSpace lichtgewicht bagagebox te bevestigen. Zowel de Thule VeloSpace als de Thule BackSpace zijn vanaf begin 2016 verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0