Vittoria komt met airless banden

Vittoria Air Liner

Nadat Schwalbe onlangs zijn lekbestendige banden van het Airless system voor reguliere fietsen en e-bikes lanceerde, komt Vittoria nu met de Air-liner insert voor tubeless mountainbike banden die het luchtvolume vervangt door een volledig afstembaar systeem.

Vittoria in een aankondiging: “De Air-Liner verlaat het traditionele compromis tussen stabiliteit en grip en zorgt ervoor dat uw banden stabiel, vol grip en controleerbaar blijven. Het geheim is de exclusieve vorm van het inzetstuk en het gepatenteerde, zeer stabiele polymeermateriaal met een lage dichtheid. Deze factoren werken samen om de prestaties van tubeless mountainbike-banden naar een hoger niveau te tillen.”

De Vittoria Air-Liner is verkrijgbaar in vier maten, aangepast aan de behoeften van XC-, Enduro-, Trail- en Plus-fietsbandvolumes, en is verenigbaar met alle merken en modellen banden. Air-Liner is speciaal ontworpen om de prestaties van mountainbike banden en wielen te verhogen. Dit polymeermateriaal is getest tot een levensduur van 2000 uur bij normaal rijden. De Air-Liner is verkrijgbaar in de winkels in juni 2018 en de verkoopprijs ligt tussen de 69 tot 75 euro.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0