Volle bak Eurobike 2023

Volle bak Eurobike 2023

Eurobike 2023 (21 t/m 25 juni 2023) is volgeboekt, ook al is de expositieruimte vergroot tot in totaal 150.000 vierkante meter. Meer dan 400 nieuwe exposanten doen mee aan de tweede editie van de toonaangevende vakbeurs in Frankfurt am Main. 

Het groeiende aantal exposanten vraagt om meer ruimte in de hallen van het beursterrein van Frankfurt: “Oriëntatie en begeleiding waren soms een uitdaging tijdens het eerste evenement. We zullen de beproefde setting behouden en het ruimtegebruik optimaliseren”, zegt projectmanager Dirk Heidrich.

  • De geheel nieuwe hal niveau 9.2 gericht is specifiek gereserveerd voor toeleveranciers en onderdelenfabrikanten en wordt alleen gebruikt op de eerste drie beursdagen (21 t/m 23 juni).
  • Het Eurobike Career Centre en de Eurobike Jobmarket verplaatst naar de bovenste positie van de foyer in halniveau 12.0. Personeelsthema’s die cruciaal zijn voor de verdere groei van de sector, zoals personeelswerving, opleiding en training en de arbeidsmarkt, komen nog meer op de voorgrond.
  • In hal 11.1 staan de sport- en performancethema’s wielrennen, gravel en mountainbiken, maar ook indoor cycling en bikepacking centraal. Veel bekende merken uit de wielersport tonen hun innovaties en geven inzicht in toekomstige fietstrends. Het Cycle Café voor gezelligheid, netwerken en lezingen dient als centraal aanspreekpunt voor de gemeenschap.
  • De Future Mobility Hal 8 met Startups & Innovations, LEV’s, Infrastructure, Cargo Area en Sharing en Service Offers blijft ontwikkelen en wordt gezien als een aanjager van groei.

De 31e Eurobike gaat open van woensdag 21 juni tot en met zondag 25 juni 2023 van 9.00 uur tot 18.00 uur. Feestdagen: zaterdag en zondag. Ga voor meer informatie naar: www.eurobike.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0