Ontdek Merida’s nieuwe eTRILOGY

Merida onthult hun nieuwste paradepaardjes: de eONE-SIXTY en eONE-FORTY, onderdeel van de gloednieuwe eTRILOGY-lijn. Deze nieuwe generatie eMTB’s belooft rijders een ongeëvenaarde ervaring, met een focus op actieradius, laag gewicht en krachtige ondersteuning.

Met een groeiende vraag van rijders naar meer prestaties en veelzijdigheid in elektrische mountainbikes, heeft Merida geen compromissen gesloten bij het ontwerpen van deze nieuwe modellen. Elke fiets in de eTRILOGY-reeks is zorgvuldig samengesteld met unieke componenten om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van e-mountainbikers.

De eONE-SIXTY CF, uitgerust met een volledig carbon frame, biedt maximale wendbaarheid en comfort dankzij de lichtgewicht constructie en krachtige ondersteuning. Met een geïntegreerde batterij en indrukwekkende vering, is dit model klaar voor uitdagende trails.

Voor rijders die op zoek zijn naar maximale actieradius, biedt de eONE-SIXTY LITE een uitneembare batterij van 750 Wh, uitbreidbaar tot meer dan 1100 Wh. Dit aluminium model biedt dezelfde uitstekende vering als zijn CF-broer, maar met toegevoegde functionaliteit en trailprestaties.

De eONE-FORTY LITE is ontworpen voor veelzijdigheid, perfect voor dagelijks gebruik en weekendtrailavonturen. Met een grote uitneembare batterij en krachtige aandrijving, combineert dit model prestaties met gebruiksgemak.

De eTRILOGY-lijn deelt veel van zijn kenmerken met de bekroonde Merida ONE-SIXTY en ONE-FORTY fietsen, waaronder het geavanceerde veersysteem en de geometrie. Met toevoegingen zoals het AGILOMETER maatsysteem en de nieuwste Shimano EP801 motoren, zijn deze eMTB’s klaar om avonturiers naar nieuwe hoogten te brengen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0