Volop fietsnieuws bij Riese & Müller

Riese & Müller presenteerde volop nieuwe highlights voor het nieuwe seizoen 2023 tijdens de Eurobike in Frankfurt. Met deze nieuwe fietsen zet Riese & Müller belangrijke accenten op het gebied van de dagelijkse mobiliteit om de transformatie in steden, maar ook in landelijke gebieden verder te stimuleren: met cargo-bikes in alle soorten en maten én op het gebied van de elegante en lichte mobiliteit in de stad.

De Multitinker

De Multitinker is de slimme vervanger voor de auto in de stad: deze unieke bike kan twee kinderen, een lading boodschappen of allerhande goederen veilig en moeiteloos naar hun bestemming vervoeren. De kleine en brede 20-inch wielen zorgen voor een laag zwaartepunt en een stabiel rijgedrag, terwijl de compacte lengte ruimte bespaart. Dankzij het smart systeem van Bosch en slimme details, zoals de geïntegreerde frame-tas, de optionele cargo-voordrager en een mogelijkheid voor de bevestiging van een aanhanger, blijft geen enkele vervoerswens onvervuld.

De Packster 70

De terugkeer van de Packster 70 is voor Riese & Müller een belangrijke stap op het gebied van cargo bikes. Deze populaire cargo-bike voor gezinnen, met stabiele EPP-box en optionele volledige vering is de perfecte begeleider voor doordeweeks en in het weekend. In oktober 2021 werd de Packster 70 op grond van een probleem met de kabelbesturing vrijwillig teruggeroepen. Sindsdien werd het model compleet herzien en op talloze punten nog verder verbeterd, wat een grootste herintroductie van het model mogelijk maakte in Frankfurt.

De Transporter

De dagelijkse sprint met de kids of een flexibel goederenvervoer in de stad: met de Transporter 65 en Transporter 85 komt het goed. Dit zijn echte alleskunners voor een zorgeloze urban mobiliteit. De flexibel inzetbare family- en cargo-modellen worden met volledig nieuw ontwikkelde opbouwoplossingen en innovatieve accessoires voor het laadoppervlak geleverd. Zo passen zij zich optimaal aan alle behoeften aan – of er nu kinderen, een hond of goederen moeten worden vervoerd.

De Urban Line

Last but not least is er de Urban Line voor een mobiel leven in de stad. Met een strakke stijl, een onmiskenbaar natuurlijk en licht rijgevoel en nuttige Connectivity Features markeert deze modelserie een nieuwe generatie van Riese & Müller bikes. Met de Urban Line komt een volledig nieuwe productlijn op de markt die speciaal voor de dagelijkse behoeften in een stedelijke omgeving werd ontwikkeld. Bij de Urban Line gaat het om precies de juiste ondersteuning op het juiste moment, en om voldoende motorvermogen en accucapaciteit voor ritten door de stad. Voor het eerst werkt Riese & Müller daarbij samen met een nieuwe aandrijvingsfabrikant in de vorm van het splinternieuwe, compacte, stille en krachtige RIDE 60-SYSTEEM van FAZUA. De eerste bikes van de Urban Line zijn de UBN Five met een klassiek vijfhoekig frame en de UBN Seven met een verlaagde bovenbuis. Hiermee breidt Riese & Müller zijn portfolio aan premium e-bikes uit met een nieuwe generatie van wendbare, connected e-bikes waarbij een licht, intuïtief rijgevoel centraal staat. “Urban mobiliteit maakt momenteel grote veranderingen door. Mensen willen korte afstanden in de stad vooral snel en flexibel kunnen afleggen en hebben behoefte aan een nog uitgebreidere connectiviteit van de e-bike. Op basis hiervan zijn wij aan de ontwikkeling van de nieuwe Urban Line begonnen en nu laten we zien hoe urban premium e-bikes van de toekomst moeten zijn: licht, wendbaar en volledig verbonden,” aldus Markus Papke, Head of Innovation Strategy bij Riese & Müller. De UBN Five en de UBN Seven zijn per direct leverbaar.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0