Voorbereiding EUROBIKE , BIKE BIZ REVOLUTION en EUROBICO in volle gang

De voorbereidingen voor de fietsevenementen van 2021 zijn in volle gang meldt de organisatie van de EUROBIKE middels een persbericht aan de redactie van Fietsmarkt. Het programma voor EUROBIKE (01 – 04 september 2021) krijgt verdere contouren met de lancering van de gerenommeerde EUROBIKE Award en het BIKE BIZ REVOLUTION congres. EUROBICO (24 – 26 juli 2021), als media- en dealerevenement in Frankfurt, mag zich bij zijn première verheugen in een grote vraag.

Inschrijving voor de EUROBIKE Award begint
De inschrijving voor de EUROBIKE Award 2021, de prestigieuze en internationale award van de fiets- en mobiliteitsindustrie, is van start gegaan. Bedrijven kunnen hun innovaties en nieuwe producten indienen tot 08.07.2021. Alle bekroonde producten zullen in een speciale ruimte op de EUROBIKE worden tentoongesteld. Deelname is ook mogelijk voor niet-exposanten.

BIKE BIZ REVOLUTION
De BIKE BIZ REVOLUTION vindt voor de derde keer plaats in het kader van EUROBIKE. Op dinsdag 31 augustus 2021 komen de denkers van de sector en de grote namen op dit congres bijeen om de toekomst te bespreken. Input over de volgende onderwerpen staat u te wachten: “Supply Chain”, “Nieuwe fietsmarkten” en “Mobiliteit en mobiliteitsmix”.

EUROBICO
Voor de eerste keer zal de EUROBICO bestel- en mediabeurs in het expositiecentrum van Frankfurt worden gehouden. Meer dan 100 exposanten en merken nemen deel aan de première en als de pandemische ontwikkeling het toelaat, is de kans zeer groot dat EUROBICO de eerste grotere industriebijeenkomst in anderhalf jaar zal worden. Naast bekende industriegiganten zoals Winora, Stevens, Scott en Merida & Centurion zijn er ook enkele kleinere merken en nieuwkomers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0