Voorbereiding FIETSMARKT 50 BESTE in volle gang

De redactie van Fietsmarkt bereidt zich voor op alweer de zevende editie van de 50 BESTE; een lijst van de vijftig beste fietsenzaken in Nederland, samengesteld op basis van inzendingen van fabrikanten, leveranciers, importeurs en andere partijen uit de fietsbranche. Het draait bij de selectie niet om dealers die de grootste orders plaatsen. De inzenders selecteren vooral ondernemers met een eigen visie die – ongeacht hun grootte – opvallen met innovatief ondernemerschap, een verfrissende klantbenadering, aandacht voor het personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap of een zeer compleet en fraai assortiment. Maar ook ouderwets vakmanschap staat nog steeds hoog op de lijstjes van waardering.

Werkwijze
De 50 BESTE worden geselecteerd vanuit top 10-lijstjes van diverse partijen uit de fietsbranche. Winkels die op nummer 1 terecht komen krijgen tien punten en winkels die op nummer 10 terecht komen krijgen één punt. Zo ontstaat er vanzelf een ranglijst waarvan we de vijftig beste publiceren. Winkels ontvangen een ster voor ieder jaar dat zij reeds eerder in de 50 BESTE te vinden waren. Welke partijen er precies hebben ingezonden en welke fietsenwinkels zij in hun top 10 hebben geplaatst is vertrouwelijk. De 50 BESTE zullen ook vermeld worden op de website van FIETSMARKT, www.fietsmarkt.com.

We publiceren de Fietsmarkt 50 BESTE-lijst bewust op alfabetische volgorde, om de dealers even veel eer te gunnen. Met deze onderscheiding kunnen de winnaars lokaal de publiciteit opzoeken en een positieve stimulans aan hun business geven. Zij kunnen hiermee aan hun klanten laten zien dat de winkel één van de 50 BESTE is.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0