Vredestein breidt assortiment uit met top gravelopties

Fietsbandenspecialist Vredestein verbreedt zijn assortiment met twee nieuwe gravelbanden, Grezzo en Seta. Met het snelgroeiende gravelsegment in gedachten, biedt Vredestein nu keuzemogelijkheden voor zowel off-road avonturiers als snelheidszoekers op onverharde wegen.

 

grezzoGrezzo: Voor degenen die trails en ruig terrein verkiezen, levert de Grezzo grip en tractie dankzij een agressief loopvlakontwerp. Beschikbaar in 700 x 44C en 650B x 50C maten, is de Grezzo geschikt voor diverse terreinen en bikepacking liefhebbers.

 

 

 

setaSeta: Aan de andere kant van het spectrum is de Seta ontworpen voor asfalt en snelle gravelwegen. Met een karkas van 120 TPI en beschikbaar in maten 700 x 38C en 700 x 44C, biedt de Seta grip in bochten zonder concessies te doen aan de rolweerstand.

 

Beide banden, met de TriComp-technologie van Vredestein, kunnen zowel tubeless als met binnenband worden gemonteerd. Voor de moderne fietser die prestaties en veelzijdigheid zoekt, belichaamt Vredestein’s nieuwste aanbod innovatie en traditie in één.

De Vredestein-producten, met een rijke geschiedenis sinds 1910, blijven onder de vleugels van de wereldwijde Apollo Tyres-productfamilie, waar ze bekend staan om hun prestaties tegen een betaalbare prijs. Fietsliefhebbers kunnen nu hun grenzen verleggen met Vredestein’s nieuwste gravelopties.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0