Widek richt pijlen op Europese markt

Widek richt pijlen op Europese markt

Widek, een Nederlands producent van fietsaccessoires, groeit enorm. Om de vraag naar fietsbellen, snelbinders,handvatten en Qibbel fietsstoeltjes bij te kunnen houden was het tijd voor een flinke uitbreiding. Er is een nieuwe grote fabriekshal neergezet.

De fabriek is van 5.500 m2 naar 7.100 m2 gegaan. Niet alleen de capaciteit is groter, maar ook alle logistieke stromen van de fabriek zijn verbeterd.  In de nieuwe fabriekshal komt de nieuwe state-of-the-art spuitgieterij met productietorens én duurzame koelsystemen voor efficiënter spuitgieten. Daarnaast is er veel ruimte voor grotere machines, voor handvatten bijvoorbeeld. Widek ziet hier veel potentie in en wil hier in Europees opzicht in groeien.

De uitbreiding is een belangrijke stap voor Widek. Het doel is om in Europa het marktaandeel te realiseren zoals ze dat in Nederland hebben. Dankzij de nieuwe hal, extra machines en logistieke verbeteringen hopen ze op 50% groei aankomende jaren. Na de start van de uitbreiding in maart is eind september de nieuwe fabriekshal opgeleverd. Vanaf begin oktober is Widek begonnen met de verhuizing en intern hebben ze het pand al ingewijd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0