Wilco Zevenbergen start bij Gobao

Gobao Electronic Technology GmbH, een fabrikant van E-bike aandrijfsystemen uit München, heeft zijn intrede gedaan in de Benelux-markt per 1 mei 2024. Het bedrijf heeft zijn Europese sales team uitgebreid door Wilco Zevenbergen aan te stellen als senior key accountmanager. Zevenbergen, afkomstig van Sigma Sport, brengt een schat aan ervaring met zich mee in de E-bike industrie.

Het bedrijf heeft recentelijk de P100 E-bike aandrijfsysteem gelanceerd, dat de Eurobike Award 2023 heeft gewonnen. Deze onderscheiding benadrukt de innovatie en kwaliteit van Gobao’s producten. De P100 is opmerkelijk vanwege zijn hoge vermogen van 750 Watt en een koppel van 100nm, terwijl het systeem slechts 2,8 kg weegt. Daarnaast biedt het systeem verschillende technologische innovaties zoals krachtige batterijen met een capaciteit tot 804w, snelle oplaadtijden van ongeveer vier uur, diverse kleurendisplays, en toegang tot de Gobao app.

Gobao zet zich in voor klantgerichte oplossingen en aanpasbaarheid van hun systemen naar de wensen van fietsfabrikanten. Hiermee kunnen fabrikanten een unieke rijervaring bieden aan hun klanten. Gobao heeft niet alleen een sterk R&D team van 450 ingenieurs in China, maar beschikt ook over uitgebreide service-, R&D-, en verkoopfaciliteiten in Europa, gevestigd in München.

Verschillende fietsmerken zoals Hepha en Aventon hebben reeds Gobao’s motoren geïmplementeerd in hun productlijnen. Het bedrijf is voornemens om zijn marktbereik verder uit te breiden. Bovendien zal Gobao voor het eerst aanwezig zijn op de Eurobike beurs in Frankfurt, waar zij hun nieuwste technologieën en producten zullen presenteren in Hal 12, stand B03.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0