Winkelcentrum Brandevoort schoonste van Nederland

BrandevoortWinkelcentrum Brandevoort in de gemeente Helmond is door Stichting Nederland Schoon uitgeroepen tot Schoonste Winkelgebied van Nederland 2015. Met een gemiddelde score van een 8,1 is Brandevoort een overtuigende winnaar.

Uit het onderzoek onder 476 winkelgebieden blijkt dat het goed gesteld is met de schoonheidsgraad en dat de bezoekers van Brandevoort zeer positief zijn over de gehele uitstraling van het winkelcentrum. Brandevoort mag zich nu een jaar lang het ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’ noemen. De tweede en derde plek zijn dit jaar voor Glacisweg in Maastricht en Miro Center in Enschede.

Onderaan de lijst eindigde winkelcentrum Stevensbloem in Leiden. Een verouderd winkelcentrum dat op dit moment gesloopt en gerenoveerd wordt. Winkeliers in het centrum balen dan ook van de lage uitslag. “Zo vies als het hier eerst was, is het niet meer. Na jaren van getouwtrek wordt er nu eindelijk gerenoveerd. Het gaat onwijs mooi worden”, aldus Patrick van der Laan, bedrijfsleider van Van Hulst Fietsen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0