World Cycling Forum sluit zich aan bij IAA Mobility 2021
World Cycling Forum sluit zich aan bij IAA Mobility 2021

De World Federation of the Sporting Goods Industry (WFSGI) heeft vandaag aangekondigd dat de komende editie van het World Cycling Forum (WCF) zal plaatsvinden van 9-10 september 2021 tijdens de IAA Mobility-show (7-12 september 2021) in het International Congress Center München (ICM). Door het nieuwe concept van de IAA zal de beurs evolueren tot het leidende internationale platform voor toekomstige mobiliteit, en biedt daarmee de fietsindustrie een veelbelovende kans om betrokken te raken bij het vormgeven van intelligente transportoplossingen.

Het WCF, opgericht in 2017 om fietsfabrikanten, retailers, merken en belangengroepen van over de hele wereld samen te brengen om de nieuwste trends in de branche te bespreken, hun kennis te delen en te netwerken. “We zijn verheugd om het World Cycling Forum 2021 te mogen hosten op de IAA Mobility-expo in München. De focus op mobiliteit creëert veel synergiën voor onze leden en merken en het zal ons een ideale gelegenheid geven om een additioneel programma te ontwikkelen terwijl we toch de onderwerpen aanleveren die leden van de WFSGI, evenals de gemeenschap van de fietsindustrie, interessant en stimulerend zullen vinden,” Zegt Robbert de Kock President en CEO van de WFSGI. “Het World Cycling Forum heeft een sterke reputatie opgebouwd als een wereldwijd ontmoetingsplatform om prominente onderwerpen voor de fietsindustrie te bespreken. Door dit met de uitstekende faciliteiten in München te verbinden en samen te werken met de IAA Mobility expo, zullen we onze reputatie versterken en het bereik van het evenement vergroten. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in september 2021. ”

“Nieuwe stad, nieuw concept, nieuwe ideeën: vanaf nu toont de IAA mobiliteit in al zijn diversiteit – van auto’s en fietsen tot tech & connectiviteit, lichte elektrische voertuigen (LEV), openbaar vervoer, stedelijke luchtluchtvaart en meer. Net als voorgaande jaren zal de WCF een op zichzelf staand evenement zijn voor de belangrijkste spelers in de wielersport. De afzonderlijke IAA-conferentie zal betrekking hebben op mobiliteit over een 360° -spectrum en zal het podium zijn voor dialogen, debatten en keynotes van alle belanghebbenden. Op zowel de conferentieplatforms als op de beursconferentie kunnen de auto- en fietsindustrie elkaar aanvullen in hun zoektocht naar de mobiliteitsoplossingen van de toekomst ”, zegt Jürgen Mindel, algemeen directeur van de Duitse vereniging van de auto-industrie (VDA).”

“De IAA Mobility 2021 is net zo gelaagd als de mobiliteit zelf. Het zal fysieke producten en nieuwe digitale kansen presenteren. Voor het eerst creëren we verschillende ervaringen op verschillende plaatsen ”, zegt Tobias Gröber, Executive Director Business Unit Consumer Goods bij Messe München. “The Summit, in de hallen van het Munich Trade Fair Centre, is afgestemd op de behoeften van alle belanghebbenden op het gebied van mobiliteit, terwijl de Open Space het centrum van München transformeert in een merk- en productbelevingscentrum voor consumenten, zonder een kaartje te hoeven kopen. Zes dagen lang vieren we mobiliteit met de inwoners van München op het wereldtoneel ”, aldus Gröber.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0