World of eMobility op koers

Op 27 oktober aanstaande gaan de deuren open van World of eMobility. Na een succesvolle lancering in 2021 is de organisatie van de tweede World of eMobility ondertussen vol op koers. Organisator Rick van Rijthoven vertelt: “Een groot deel van het totale aanbod en het programma zal in het teken staan van e-bikes en cargo bikes. Dit in tegenstelling tot andere e-mobiliteitsevenementen waar vooral de auto centraal staat. Wij draaien het om en gaan uit van vervoersoplossingen in de vorm van de elektrische fiets.” Met het WOE Talks lezingenprogramma nodigt World of eMobility bovendien mensen uit de branche uit om te praten over wat er speelt op het gebied van eMobility en hoe daarop in te spelen. Het volledige programma is te vinden op de website Worldofemobility.com.

Deelnemers 2022

De deelnemerslijst van World of Emobility leest als een who-is-who uit de wereld van de e-bike en cargo bike. Deelnemende e-bike en speed pedelec fabrikanten zijn bijvoorbeeld BESV, BeOne, CUBE, Electric Urban Bikes, EQ Volt, Flyer, Klever, Onewheel, Qio, QWIC, Ruff Cycles, Urban Drivestyle en Van Dijck. Onder de deelnemende cargo bike-aanbieders bevinden zich onder andere Babboe PRO, Cargoroo E-FLOW, eSUPPLIER, Flevobike, Kawasaki , Raaf Bikes, Street Stuff en 4 Wieler. Bij de toeleveranciers en onderhoudsspecialisten vind je daarnaast bekende merken als AXA, Bafang, Bosch Ebike Systems, en Shimano, en last minute is daar ook ABUS bijgekomen. Van Rijthoven vult aan: “Fietsreparatie.nu zal bovendien masterclasses fietsonderhoud geven en promotie maken voor het fietsenvak. Daartoe is een nieuwe opleiding gestart omdat goede fietsenmakers cruciaal zijn voor de toekomst.”

Speciale concepts

“Verschillende merken nemen bovendien speciale concepts mee en op World of eMobility zijn ook primeurs van buitenlandse merken te vinden die nog niet actief zijn op de Nederlandse markt. Zo presenteert Kawasaki een splinternieuwe cargo bike. Daarnaast zijn ook allerlei belangenverenigingen zoals bijvoorbeeld de fietsersbond vertegenwoordigd.” Er is dan ook veel belangstelling vanuit het buitenland, geeft Van Rijthoven aan: “Je zou kunnen zeggen dat de WOE van vorig jaar een opwarmertje was en dat we dit jaar groots uitpakken.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0