Zeven Bike MOTION Awards uitgereikt

Bezoekers van de Bike MOTION konden tijdens de beursdagen stemmen op een groot aantal noviteiten. Dat resulteerde uiteindelijk in de zeven Bike MOTION Awards, die op de vierde beursdag werden uitgereikt.

Giant viel twee keer in de prijzen. Met de Dirt-E wisten zij een award binnen te slepen in de categorie sportieve e-bikes. Ook de Giant TCR Advanced SL ISP viel in de prijzen in de categorie racefietsen.

Het meest innovatieve fietsonderdeel is volgens de consument de Shimano XT MTB onderdelengroep, waarmee schakelen nog gemakkelijker en stabieler gaat. Een welkome verrassing voor Shimano want de uitreiking op de stand viel tegelijk met de winnende award in de categorie kleding voor het Pearl Izumi P.R.O. SS Regenjack.

Ook Garmin viel in de prijzen en sleepte een award binnen voor de beste fietsaccessoire met de Garmin Edge Explore 1000, een slim navigatiesysteem met waarschuwingsstool voor achteropkomend verkeer.

De Tacx NEO SMART indoorfietstrainer werd door het publiek uitgeroepen tot meest innovatieve product in de categorie training & voeding.

Verder sleepte BMC de award binnen in de categorie mountainbike met de Teamelite 01. Deze is uitgerust met een Xcell demper die in tegenstelling tot het materiaal elastoneer niet gevoelig is voor temperatuurschommelingen.

Shimano bike motion award Giant bike motion award

Garmin bike motion award bmc bike motion award Tscx bike motion award

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

0